Dolar 32,1891
Euro 35,0104
Altın 2.504,77
BİST 11.067,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
27°C
Hafif Yağmurlu
Çar 24°C
Per 18°C
Cum 20°C
Cts 20°C

Sarıeroğlu: “Kütahya Mücadeleni̇n, Kuruluşun, Kurtuluşun Ve Zaferi̇n Şehri̇”

AK PARTİ SOSYAL POLİTİKALARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE ADANA MİLLETVEKİLİ JÜLİDE SARIEROĞLU, KÜTAHYA’NIN MÜCADELE, KURTULUŞ VE ZAFERİN ŞEHRİ OLDUĞUNU BELİRTTİ.

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Kütahya’nın mücadelenin, kuruluşun, kurtuluş ve zaferin şehri olduğunu belirtti.

Kurumsal Web Tasarım

Sarıeroğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ile birlikte, Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban Başol ve yönetim kurulu üyeleri dernek binasında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sarıeroğlu, “Mücadelenin, kuruluşun, kurtuluş ve zaferin şehri Kütahya’dayız.Sizlere Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Gaziler gününüzü kutluyorum” dedi.

Sarıeroğlu, Erenler ve Önsay, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Ahmet Asım Okat’ı dernek merkezinden ziyaret ederek, günlerini kutladılar.(EFE-)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.