Dolar 32,5287
Euro 34,8161
Altın 2.444,87
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

AFYONKARAHİSAR’IN KADERİ DEĞİŞECEK

AFYONKARAHİSAR’IN KADERİ DEĞİŞECEK
2

İYİ Parti Belediye Başkanı Alper Yağcı seçim çalışmalarına başlamadan güne, İYİ Parti genel başkan yardımcısı, Afyonkarahisar milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’un babası Ali Olgun’un vefatı sonrası Cuması nedeniyle düzenlenen Mevlid’i Şerif programına katılarak taziyede bulundu.

Kurumsal Web Tasarım

Alper Yağcı, İYİ Parti belediye başkan adayı olarak Afyonkarahisar’ın sorunlarına dikkat çekmeye devam ediyor. Yağcı, Cuma namazı sonrası Ataköy ve Harbiş mahallelerindeki esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını talep ve isteklerini dinleyerek vatandaşlarla sohbet etme imkânı buldu.

Yağcı Esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada, 31 Mart akşamı “Afyonkarahisar’ın kaderi değişecek” dedi.

Ziyarette Yağcı’ya İYİ Parti Afyonkarahisar il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe başkanı İzzet Köken ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

AKP TOPLANMA MERKEZLERİ OLMAYACAK

İYİ Parti belediye başkan adayı Yağcı ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede “ Günlerdir şehrimizi adım adım, karış karış arkadaşlarımla birlikte geziyoruz.  Bu gün bir kez daha gördüklerimiz maalesef bizi fazlasıyla üzdü. Şehrimizi 20 yılı aşkın süredir yöneten AKP Belediyesi bu şehri üç beş mahalleden ibaret görmüş ve bu bölgelere çivi çakmamıştır. Bu mahallelerimiz seçim zamanı hatırlanan, seçim öncesi hazırlanan seçim kolileri ile avutulmuş, akabinde oy verin alın yardımı diyerek tehdit edilmiştir. Hizmet getiriyoruz diyerek yapılan Kadın Kültür evleri sadece AKP’li vatandaşlarımızın yararlandığı AKP toplanma evleri olmuştur.

AFYONKARAHİSAR’IN HİZMETKÂRI OLMAYA TALİBİM

31 Mart akşamı Afyonkarahisar’ın kaderinin değişeceğini ifade eden Yağcı “ İnşallah 1 Nisan günü halkımızla beraber Belediyenin kapısını birlikte açacağız. Parti rozetimizi çıkararak ve Bismillah diyerek Afyonkarahisar’ın hizmetkârı olarak hizmete başlayacağız. Şehrimiz doğudan, batıdan, kuzeyden ve güneyden merkeze doğru güzelleşmeye hizmet ve yatırım almaya başlayacak. Kültür evlerimiz toplumun her kesimine hizmet verir hale gelecek. Mahallelerimizde belediye hizmet noktaları  mutlaka olmazsa olmazım olacak. Benim hemşerim istek, talep ve şikayetini burada bulunan yetkililerimize bildirecek ve kendisine talebi ile ilgili mutlaka dönüş yapılacak. Halkla buluşma günlerimizi belirli aylarda mahallerimizde yapacağız. Pazarlarda seyyar tahsilat hizmetine son vereceğiz, şehrimizi bölgelere ayırarak sabit tahsilat noktalarımızı hayata geçireceğiz. Evinden çıkamayan vatandaşlarımızın ayağına hizmeti  götüreceğiz. Kaldırımı olmayan, çamurlu bataklık şeklinde sokaklarımız olmayacak. Şehrin merkezinde olan kaldırım ve yollarımız Ataköy ve Harbiş mahallerimizde de olacak. Yıllardır size hastane yapacağız diye kandırılan vatandaşlarımız artık gerçekleri görüyor. Bu bölgelerimizin sağlık hizmeti alması konusunda Sağlık Müdürlüğümüze belediye olarak her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

Başkan adayı Alper Yağcı, gençliğinin verdiği enerji, aldığı eğitim ve edindiği tecrübe ile halkımıza hizmetkar olmaya talip olduğunu ifade etti.

ETİKETLER: , , , , ,