Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Sarı: İlçemizin her noktasında gerekli çalışmaları yapıyoruz

Sarı: İlçemizin her noktasında gerekli çalışmaları yapıyoruz
2

Sarı: İlçemizin her noktasında gerekli çalışmaları yapıyoruz… Dinar ilçesinin daha iyi bir görünüme sahip olması amacıyla, park bahçe işleri ekipleri, ilçe genelinde kaldırım ve yol kenarlarında ot biçme çalışmalarını sürdürüyor.

Kurumsal Web Tasarım

Ekipler, Stadyum Mahallesi’nde ot biçme çalışmalarını sürdürüyor. Program doğrultusunda, ilçenin tamamında ot biçme çalışmaları devam edecek.

Kaldırım ve yol kenarlarında bulunan otlar, ekipler tarafından biçilerek poşetlerde toplanıyor. Yapılan çalışmalar ile vatandaşların kaldırımlarda rahat ve temiz bir şekilde yürüyebilmesi hedefleniyor.

Yapılan bu çalışmalar doğrultusunda kaldırımlarda ve yol kenarlarında oluşan kötü görüntünün artık olmadığını belirten Nihat Sarı, “Belediye olarak ilçemizin her noktasında gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu bağlamda park bahçe işleri ekiplerimiz ilçemizde program dahilinde kaldırımlarda ve yol kenarlarında bulunan otların temizlenmesi için çalışmalar gerçekleştiriyor. Bugün Stadyum mahallemizde çalışmalar yapılıyor. İnşallah ilçemizin her noktası temiz ve güzel bir görünüme kavuşacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.