Dolar 32,5527
Euro 34,9375
Altın 2.444,02
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Sanatçı Yusuf Güney’den Emet Pidesi ve keçi peynirine övgü

SANATÇI YUSUF GÜNEY’DEN EMET PİDESİ VE KEÇİ PEYNİRİNE ÖVGÜ

Sanatçı Yusuf Güney’den Emet Pidesi ve keçi peynirine övgü
2

Kütahya’nın Emet ilçesinde düzenlenen Gazi Emet Yöresel Ürünler ve El Sanatları Festivali etkinlikleri çerçevesinde sahneye çıkan sanatçı Yusuf Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Doğan’ın kendisine ikram ettiği Emet Pidesi ve keçi peynirine övgüler yağdırdı.

Kurumsal Web Tasarım

Emet Termal Amfitiyatro’da sahneye çıkan Yusuf Güney, alanı hınca hınç dolduran vatandaşlara coşku dolu anlar yaşattı. Vatandaşlar Yusuf Güney’i dinlemek için adeta birbirleriyle yarıştı. Sempatik tavırları ve eğlenceli sahne performansıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, alanı dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan gecenin anısına emfest logolu çini tabak takdim etti.

Konser sonrası Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Yusuf Güney’e Belediyenin ’’Keçi Belediyeden, Süt Köylüden, Peynir Kooperatiften’’ Projesinin ürünü olan Emet Keçi Peyniri ve üzerine adı yazılı Emet Pidesi hediye edildi. Emet Pidesi ve keçi peyniri ile ilgili Başkan Doğan’dan bilgiler alan Yusuf Güney, Emet Pidesi ve keçi peynirini çok beğendiğini söyledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.