Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Sanatçı Mehmet Çevik Emir Sultan’da dua etti

Sanatçı Mehmet Çevik Emir Sultan’da dua etti
2

Her yıl Ramazan ayında gece kulübü programlarına mola veren sanatçı Mehmet Çevik, soluğu Bursa’daki Emir Sultan Türbesi’nde aldı.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Ramazan ayının maneviyatının tüm Müslüman alemi gibi kendisi için de çok değerli olduğunu belirten sanatçı Mehmet Çevik, 11 Ayın Sultanı’nın herkes için hayırlı olmasını diledi.

Sanatçı Mehmet Çevik, her yıl olduğu gibi bu ramazanda da gece kulübü programlarına mola verdi. Dün de soluğu Bursa’daki Emir Sultan Türbesi’nde alan Çevik, bol bol dua etti. “Buradayken ruhumun kuş gibi hafiflediğini hissediyorum. Umarım Ramazan hepimiz için bir arınma dönemi olur” diyen Çevik, Allah’tan yaklaşan büyük konserleri için sevenlerine karşı kendisini utandırmamasını diledi.

Yakın zamanda dinleyicisini büyük sürprizlerin beklediğini söyleyen Çevik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Bursa Nilüfer’deki 23 Nisan Mahallesi’nde bir halk konseri vereceğini belirterek, “Tüm sevenlerini büyük konsere bekliyorum. O gece sevenlerime büyük sürprizlerim olacak” dedi.

BÜYÜK AÇIKHAVA KONSERİ GELİYOR

23 Nisan’daki konserin Haziran ayında vereceği büyük açıkhava konserinin provası niteliğinde olacağını söylemeden edemeyen Mehmet Çevik, asıl bombanın o gece patlayacağını ifade etti.

Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserin biletlerinin daha şimdiden tükenme aşamasına geldiğini hatırlatan Çevik, “4 Haziran akşamı Kültürpark Açıkhava’da unutulmaz bir konsere imza atmak istiyorum. O gece için hazırlıklarımız çoktan başladı ve sürüyor. Yapacağım şovla tüm müzik camiasına örnek bir konser olacağına inanıyorum. Dinleyicilerimi bu özel geceye bekliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.