Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Sambucol Gıda Takviyeleri

<strong>Sambucol Gıda Takviyeleri</strong>
2

Sambucol ülkemizde doğal bitki özleri ile hazırlanmış olan takviye gıda ürünlerinden biridir. 1991 yılında ürünlerini insanlar İle buluşturmaya başlamıştır dünya genelinde birçok ülke tarafından tercih edilen ürünlerden biri olmuştur. Özellikle insan sağlığı için oldukça faydalı olduğu bilinen kara mürver ile üretilen gıda takviyeleri rakipleri arasında farkını oldukça açan bir ürün olmuştur. Bu ürün tüm kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiş ve kullanılmıştır. Sambucolülkemizde de en çok kullanılan gıda takviyeleri arasına girmiştir.

Kurumsal Web Tasarım

Sambucol Faydaları

Sambucol İnsanın bağışıklık sistemini güçlendiren önemli gıda takviyelerinden biridir. Özellikle mevsim geçişlerinde yeterli beslenmeden kaynaklı olarak insanların bağışıklık sistemi zayıflar. Böylelikle bir çok hastalığa davetiye çıkarır. Solunum yolu enfeksiyonları bulaşıcı hastalıklar gibi bir çok duruma karşı Bağışıklığın güçlü kalması gereklidir. Bunun içinde bu gıda takviyeleri ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir ve hastalıklara karşı önlem alabilirsiniz. Bu ürünleri satın almak ve kullanmak için https://www.kozmela.com/sambucol sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede bu ürünün bir çok çeşidi bulunmaktadır. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.