Dolar 32,5470
Euro 34,7468
Altın 2.495,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Sakarya’da SASKİ güvenli bir ulaşım için çalışıyor

Sakarya’da SASKİ güvenli bir ulaşım için çalışıyor
2

Büyükşehir SASKİ Adapazarı, Arifiye, Erenler ve Serdivan’daki ana caddelerde yolların güvenli ve rahat şekilde kullanılabilmesi için 4 bin adet kanalizasyon kapağının yükseltme işlemini yaptı, 397 adet kapağın ise onarım ve rehabilitasyonunu gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapının yenilenmesi için gündüz-gece çalışıyor. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri Adapazarı, Arifiye, Erenler ve Serdivan’da Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki caddelerde kanalizasyon kapaklarının yenilenmesi ve yükseltilmesi için hummalı bir işlem yürütüyor.

Deforme olduğu ve yıprandığı için sürücülerin yol güvenliğini bozan toplamda 4 bin kapak açıldı, yükseltme ve asfaltlama işlemi yapıldı. Üzerinde deforme oluşan ve kullanım ömrünü tamamlayan 400 kapak ise değiştirildi. Bu çalışmayla birlikte kentin merkez ilçelerinde Büyükşehir sorumluluğundaki caddelerin ulaşımı daha güvenli ve rahat kullanılabilir hale geldi.

SASKİ’den yapılan açıklamada, “Büyükşehir ekiplerimiz sahada, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, kesintisiz bir hizmet sunmak için gündüz-gece demeden çalışmaktadır. Bu sebeple ana caddelerde bulunan kanalizsyon ve yağmur suyu kapaklarından 4 bin tanesine yükseltme, asfaltlama işlemi uygulanırken 400 kapak ise onarıldı veya değiştirildi.
Vatandaşlarımızın daha güvenli bir yolculuk yapması için çalışmalarımız tüm ilçelerimiz devam etmektedir” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.