Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Sakarya veda etti… Türkiye Kupası’nda ilk finalist Beykoz

Sakarya veda etti… Türkiye Kupası’nda ilk finalist Beykoz
2

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda Sekizli Finali’nde bugün oynanan yarı final maçında Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni yenen Beykoz Belediyesi ilk finalist oldu.

Kurumsal Web Tasarım

KONYA (İGFA) – Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanan ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlan karşılaşmanın ilk yarısını Sakarya Büyükşehir Belediyesi 14-12 önde kapattı.

Çekişmeli geçen ve her iki takımın kalecilerinin kurtarışlarının etkili olduğu maçın ikinci yarısında skor üstünlüğü sağlayan Beykoz Belediyesi, 25-24’lük skorla adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Karşılaşmaya, depremde hayatını kaybeden A Milli Takım Kaptanı Cemal Kütahya’nın 42 Numaralı Beykoz Belediyesi forması ile çıkan Beykoz Belediyesi kaptanı Çağlayan Öztürk, formayı Kütahya’nın yakınlarına emanet etti.

Oyuncular maça “Türkiye Tek Yürek  #CemalKütahya” ve “Milletimizin Başı Sağ Olsun”  pankartlarıyla ile çıktı ve maçtan önce depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası final maçı ise 18 Mart Cumartesi günü saat 19.30’da oynanacak ve müsabaka TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.