Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C

Sakarya karla mücadele için teyakkuzda

Sakarya karla mücadele için teyakkuzda
2

Sakarya Büyükşehir Belediyesi YOL-BAK ekipleri, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerini önlemek için karla mücadele ekiplerini harekete hazır hale getirerek teyakkuza geçti.

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, detaylı hava tahmin raporlarına göre aksiyon alarak karla mücadele hazırlıklarına başlamıştı. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOL-BAK) ekipleri harekât merkezinde araçlarını hazırladı. Kar küreme araçları ve tuzlama kamyonları ‘kar nöbeti’ için kentin tüm bölgelerine gönderildi.

Gece saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde etkili olmayan başlayan kar yağışının günlük hayata olumsuz etkilerini önlemek için teyakkuza geçen YOL-BAK, yüksek bölgelerdeki mahallelerden gelecek ihbarlar için hazır bekliyor. Bu süreçte her türlü ihbarın Büyükşehir’in ALO 153 Haber Merkezi’ne ulaştırabileceği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’mızın her noktasında, tüm bölgelerinde karla mücadele için hazırlığımızı yaptık. Kar küreme ve tuzlama araçlarımız için gerekli işlemleri tamamlayarak teyakkuz haline geçtik. Yüksek kesimlerde bulunan mahallelerimizde oluşacak her türlü olumsuzluğa karşı nöbetimiz başladı. Günlük hayatın aksaklığa uğramaması ve vatandaşımızın güvenliği için 7/24 telefon başındayız” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.