Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Açık
Afyon
17°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 20°C
Per 20°C

Sakarya Büyükşehir 14 ayda 170 bin soruna çözüm buldu

Sakarya Büyükşehir 14 ayda 170 bin soruna çözüm buldu
2

Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası son 14 aylık raporları kamuoyuna paylaştı. 14 aylık dönemde Çözüm Masasına vatandaşlardan gelen toplam 170 bin 514 istek, öneri ve talep çözüme ulaştırıldı. Yaşadıkları sorunları bu hatta ulaştıran binlerce vatandaş, almak istediği hizmete kısa sürede ulaştı, problemlerini ise hızlıca aştı.

Kurumsal Web Tasarım

SAKARYA(İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi Edinme ve Çözüm Masası Şube Müdürlüğü
bünyesinde faaliyet gösteren Çözüm Masası son 14 aylık raporları kamuoyuna paylaştı. Yapılan açıklamada, Alo 153 Çözüm Masası’nın son 14 aylık dönemde vatandaşlardan gelen toplam 170 bin 514 istek, öneri ve talepleri çözüme ulaştırıldığına vurgu yapıldı. Binlerce kişi, çözüm için çalışan bu ekip sayesinde arzu ettiği hizmetten en hızlı şekilde faydalandı, yaşadığı sorunları da süratle aştı. Telefonun ucunda tüm çağrılara saniyeler içinde cevap veren Alo 153 hizmeti, son dönemde en çok memnuniyet oluşturan hizmetlerden bir tanesi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.