Dolar 32,5002
Euro 34,7280
Altın 2.489,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Saba Tümer: “İlk aşkım 30 yıl sonra aradı”

Saba Tümer: “İlk aşkım 30 yıl sonra aradı”
2

Instagram hesabı üzerinden canlı gerçekleşen “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu ünlü televizyoncu Saba Tümer oldu.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)- Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu sevilen televizyoncu Saba Tümer oldu. Mert Vidinli’nin merak ettiği soruları yanıtlayan Tümer sorulara birbirinden eğlenceli yanıtlar verdi. 

“SİT-COM TEKLİFİ GELİRSE KABUL EDERİM”

Ekranlardan bir süredir uzak kaldığını ifade eden Tümer, “Eğlenceli bir tarzım olduğu için dramalarda oynayamam. Televizyonda izlenen içeriklerin eğlenceli olması gerektiğine inanıyorum. Sit-com teklifi gelirse seve seve kabul ederim.” dedi. 

“İŞİMİ SEVEREK YAPTIĞIM İÇİN BAŞARILIYDIM”

Tümer, en sevdiği program hangisiydi sorusuna, “Yaptığım bütün programların hepsini çok sevdim. Programlarıma gelmeyen yabancı ünlü kalmadı. Jennifer Lopez’den Cameron Diaz’a kadar kimler kimler geldi… İşimi severek yaptığım için hep başarılı oldum.”   

En son şaşırdığı olayı anlatırken ise aşk hayatından bahseden Tümer, “İlk aşkım gecenin bir yarısında aradı. Gecenin 12’sinde bir baktım telefonumda adı yazıyor. Bir şey oldu zannettim. 30 yıl sonra aramasına çok şaşırdım. Hala mı beni düşünüyor acaba diye düşündüm” dedi.

“CANLI YAYINDA AŞK-I MEMNU İZLEDİM”

Televizyonda başından geçen en talihsiz ama komik olay ne sorusuna da yanıt veren sevilen sunucu, “Harika Avcı’yla yaptığımız yayın diyebilirim. Harika birdenbire çişim geldi dedi. Canlı yayında olunca panik yapıyorsunuz. Orada güldüm ama o sinir gülüşüydü. Programı nasıl toparlayacağımı düşünüyordum. Bir diğer anım ise Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgili. Aşk-ı Memnu’nun son bölümünün olduğu gün canlı yayında monitörden diziyi açtırdım. Kulaklığa ise dizinin sesini verdirdim. Hem programda konuğu dinledim, hem soru sordum, bir yandan da dizinin son bölümünü izledim. Bütün reji ekibi şok olmuştu. Çok keyifli bir programdı.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.