Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Rotahene’den Başkonuş Yaylasına övgü

Rotahene’den Başkonuş Yaylasına övgü
2

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un başkanlık ettiği ‘Her Şehri Ünlülerle Geziyoruz’ projesinin yeni rotası Kahramanmaraş’tı.

Kurumsal Web Tasarım

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA) – Persin Ersoy her şehri ünlülerle gezerek iç turizme destek olmaya devam ediyor. Kahramanmaraş ziyareti sonrasında şehirle ilgili fikirlerin paylaşıldığı Rotahene hesaplarından Kahramanmaraş’ın Turizm cenneti Başkonuş Yaylasına teşekkür edildi. 

Rotahane sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Kahramanmaraş gezimizi yazmakla bitmez. Bugün de gezimizin en unutulmaz duraklarından Başkonuş Yaylası’ndan size aktaracağımız muhteşem fotoğraflarımız ve bilgilerimiz var. Akdeniz Bölgesi’nin doğu sınırında bir yıldız gibi parlıyor Kahramanmaraş. Özellikle antik çağlardan beri birçok medeniyete ev sahipliği yapmış özel bir şehrimiz Kahramanmaraş. Kente 60 kilometre mesafede yer alan Başkonuş Yaylası sedir, köknar ve ardıç ağaçlarının ürettiği bol oksijenli harika bir yer. Kahramanmaraş’ın zirvesi Başkonuş Yaylası’nda beyaza da, soğuğa da, yeşile doyabilirsiniz. Başkonuş Yaylası’nın zirvesi 1850, konaklama alanı ise 1300 rakım da yer alıyor. Hele o Safkan Atları, asilliğiyle bizleri kendine hayran bıraktı.”

Öte yandan Pervin Ersoy paylaşıma yaptığı yorumda: “Muhteşem ve inanılmaz keyifli bir Kahramanmaraş ziyareti yaptık. Gerçekten görmeyenler için kesinlikle tavsiyemdir. Eee gitmişken Başkonuş yaylası da görülmeden dönülmemesi gereken başlıca şahane bir yer”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.