Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
BİST 9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Rektör Şenocak’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. KEMAL ŞENOCAK, “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ KENDİ HAYATLARINDAN FEDAKÂRLIK EDEREK BİZLERE EN YÜKSEK STANDARTLARDA SAĞLIK HİZMETİ SUNMAYA GAYRET ETMEKTE VE GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN İNSAN CANI VE SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞMAKTADIR” DEDİ.

Rektör Şenocak’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
2

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, “Sağlık çalışanlarımız kendi hayatlarından fedakarlık ederek bizlere en yüksek standartlarda sağlık hizmeti sunmaya gayret etmekte, gece-gündüz demeden insan canı ve sağlığı için çalışmaktadır” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, “14 Mart 1827’de Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire adlı okulun kurulması ülkemizde modern tıp eğitiminin başlangıcı olarak kabul edilmektedir. Tıbbiyelilerin 14 Mart 1919’da İstanbul’daki işgal kuvvetlerine karşı gerçekleştirdikleri protesto aracılığıyla istiklal meşalesini yakmaları ülkemizdeki ilk tıp bayramı kutlaması olarak tarihimize geçmiştir. İnsan hayatının her döneminde ihtiyaç duyabileceği hekimler ve sağlık çalışanları kutsal bir görevi ifa etmektedir. Sağlık çalışanlarımız kendi hayatlarından fedakarlık ederek bizlere en yüksek standartlarda sağlık hizmeti sunmaya gayret etmekte ve gece gündüz demeden insan canı ve sağlığı için çalışmaktadır. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı iki yıldır yürüttüğümüz mücadelede de en ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarımız her türlü teşekküre fazlasıyla layıktır. Bu vesileyle her biri ülkemiz için birer değer olan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin sona ermesini diliyor ve bu konuda halkımızı daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu düşüncelerle ülkemizin dört bir yanında kutsal mesleklerini büyük bir özveri ile yapan tüm hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.