Dolar 32,5011
Euro 34,6246
Altın 2.481,40
BİST 9.642,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Rektör Hotar, DEÜ’lü öğrencilerle iftarda buluştu

Rektör Hotar, DEÜ’lü öğrencilerle iftarda buluştu
2

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, DEÜ Rektörlük binasında gerçekleştirilen iftarda DEÜ’lü öğrencileri ağırladı. Öğrencilerle birlikte samimi bir ortamda iftar yemeğinde bir araya gelen Rektör Hotar, “Biz öğrenciyi merkezine alan bir üniversiteyiz. Gençlerimizle sürekli görüşüyor, isteklerine cevap vermeye gayret ediyoruz. Bizlerle iftar yemeğine katılan gençlerimize teşekkür ediyor; mübarek Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur getirmesini diliyoruz. Araştırma Üniversitesi olmamızla birlikte görev ve sorumluluklarımız da arttı. Öğrencilerimizin de bu sorumluluk bilinciyle buradan mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’ni temsil edecek bireyler olarak başarılarıyla bizleri gururlandırmasını bekliyoruz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

İZMİR (İGFA)- Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir’e kültür mirası olarak
kazandırılan DEÜ Rektörlük Binası’nda yer alan Lokal Restoran’da DEÜ’lü öğrencileri iftarda ağırladı. DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Hadi Sofuoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yemek duası ile başlayan iftar yemeğinde oruçlar dualarla açıldı. DEÜ Üst Yönetimi’nin, akademik ve idari personelin de katıldığı iftarda DEÜ Öğrenci Konseyi ve DEÜ Öğrenci Topluluklarından gelen gençlerle tek tek ilgilenen DEÜ Rektörü Hotar, öğrencilerle bol bol sohbet etti.

Öğrencilerle sohbetinde Ramazan’ın birlik, beraberlik ve bereket ayı olduğunu söyleyen DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Pandemi yaşanan dalganın kırılmasıyla birlikte Mübarek Ramazan ayında bir iftar sofrasında öğrencilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dokuz Eylül Üniversitemizde hoşgörü içerisinde hep birlikte yaşıyor; siz öğrencilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Ailelerinin bizlere emanet ettiği öğrencilerimizi en iyi şekilde hayata hazırlamak, donanımlı bir şekilde üniversitemizden mezun etmek bizim görevimiz. Biz her zaman sizlerleyiz, her anınızda yanınızdayız. Türkiye’nin en saygın üniversitelerinden olan Dokuz Eylül Üniversitesi’nden mezun olacaksınız. Araştırma Üniversitesi olmamızla birlikte görev ve sorumluluklarımız da arttı. Sizlerin de bu sorumluluk bilinciyle buradan mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’ni temsil edecek bireyler olarak başarılarınızla bizleri gururlandırmasını bekliyoruz. Ama her şeyden önce siz kıymetli öğrencilerimizin vatanına milletine hayırlı, ülkesinin çıkarlarını her zaman ön planda tutan bireyler olmanız önem arz ediyor. İnanıyorum ki sizler de şu anda var olan mezunlarımız gibi dünyanın dört bir köşesinde üniversitemizi başarıyla temsil edeceksiniz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.