Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Ramazanda Bursa’dan afet bölgesi hassasiyeti

Ramazanda Bursa’dan afet bölgesi hassasiyeti
2

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, deprem bölgesinde yaraların sarılması adına ilk günden itibaren hummalı çalışmalar yapıldığını hatırlatarak, bölgeye yönelik hassasiyetin Ramazan ayında da devam etmesi gerektiğini söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Aktaş, depremlerin yaralarını sarmak için yoğun bir çaba harcadıklarını, Şanlıurfa’daki sel baskınları için de ekip gönderdiklerini ancak ağırlıklı olarak Hatay’a odaklandıklarını kaydetti.

Başkan Aktaş, özellikle Ramazan ayında deprem bölgesi için özel bir hassasiyet beklediklerini belirterek, “İftar organizasyonları ve erzak dağıtımı gibi konuları deprem bölgesi merkezli düşünerek hareket etmekte gerçekten fayda var. Mutlaka tüm ilçelerimizin Ramazan’a özel planlamaları olacaktır ama erzak dağıtımları ile alakalı, iftar organizasyonları alakalı bölgeyi ihmal etmeyelim. 5 kişilik, 10 kişilik, 50 kişilik, 100 kişilik hiç problem değil. Oralarda daha fazla ihtiyaç sahibi var. Dolayısıyla oraları düşünmekte fayda var diye düşünüyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.