Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Profesyonel Prefabrikasyon Hizmeti

Profesyonel Prefabrikasyon Hizmeti
2

Prefabrik yapı sistemleri geleneksel inşaat yöntemlerine nazaran çok önemli avantajlar sağlayan yenilikçi bir sistemdir. Fabrikasyon yöntemiyle üretilen prefabrik yapı elemanları binaların bulunduğu alanlara en güvenli şekilde ulaştırmakta ve burada monte edilerek inşaat yapım sürecinin çok daha hızlı bir zaman diliminde tamamlanmasını sağlamaktadır.

Kurumsal Web Tasarım

İlsa Beton markası prefabrikasyon üretim yapan ülkenin en güçlü markalarından birisidir. Yenilikçi bir teknolojiyle donatılmış fabrika ortamında her zaman en kaliteli malzemelerin kullanıldığı kaliteli bir üretim süreci geliştirilmektedir. Özellikle kara yolları projelerinde firmanın sunmuş olduğu altyapı ve üstyapı elemanları üretimiyle Türkiye’nin her yerine hizmet sunulmaktadır.

İlsa Beton tarafından sunulan profesyonel prefabrikasyon hizmet içerikleri sayesinde yapılan her bir inşaat projesi için çok önemli avantajlar sağlanmaktadır. Bu avantajlardan bazıları şöyle sıralanmaktadır;

  • Fabrika ortamında üretilen her bir yapı elemanı şantiye ortamına göre çok daha yüksek kalitede ve aynı standartlarda hazırlanabilmektedir.
  • Fabrika ortamında üretilen yapı elemanları ve menfezler şantiye ortamına kıyasla mevsim koşullarından etkilenmeden yüksek kalitede hazırlanmaktadır.
  • Fabrika ortamında üretilen ürünlerin her biri süreklilik ve tekrar sayesinde artık bir uzmanlık alanına dönüşmektedir.
  • Fabrika ortamında üretilen prefabrik yapı elemanları işçilikten yüksek verimlilik alabilmek ve malzeme fire kaybını en aza indirebilmek için şantiye ortamına nazaran uygun bir ortam sunmaktadır.
  • Fabrikasyon üretim her zaman çok daha kısa sürede tamamlanmaktadır.

İlsa Beton firması ile şantiye ortamına nazaran çok daha hızlı ve kaliteli bir yapım süreci oluşturabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.