Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Ayvalık Satılık Daire Fiyatları

Ayvalık Satılık Daire Fiyatları
2

Türkiye’nin şirin ilçelerinden biri olan Ayvalık Balıkesir iline bağlı şirin birilçedir. Türkiye’de en çok ziyaret edilen antik şehirlerin birine komşu olan Ayvalık her yıl yerli ve yabancı turistin akınına uğrar. Bergama antik kentinin de bu bölgeyi yakın olmasından dolayı tarihi güzellikleri görmek açısından sıklıkla tercih edilmektedir. Ayvalık iline komşu olan diğer beldeler ise Altınoluk, Gömeç ve Ege denizidir.

Kurumsal Web Tasarım

Ayvalık ilçesinin Ege denizine komşu olması deniz turizminin de canlılığını arttırmıştır. Ayvalık satılık daire arayışı içinde olan kişilerin ise Ayvalık vizyon emlak firması ile irtibata geçmeleri halinde istedikleri bütçe doğrultusunda bir gayrimenkul bulabileceklerdir. Burada bulunan daireler ise büyüklüğüne göre fiyatları da değişkenlik göstermektedir. Fiyat bilgileri için firma ile iletişime geçmek mümkündür.

Ayvalık Satılık Zeytinlik

Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi sofralık olarak çıkarılan zeytinyağı ile meşhurdur. Son derece yağlı olmasından dolayı buradaki zeytin Türkiye genelinde ün salmış durumdadır. Zeytinyağı çok kıymetli ve çok vitaminli bir gıdadır. Ayvalık satılık zeytinlik bu yüzden çok iyi bir yatırım olmaktadır.

Ayvalık satılık yazlık almak isteyenler ise genel anlamda yazı kendi evinde geçirmek ve sonrasında bir gayrimenkul sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği bir yatırım türüdür. Bu bölgede herhangi bir gayrimenkul satışı ise Ayvalık vizyon emlak tarafından uzman kadrosu ile hizmet verilmektedir. Her bütçeye uygun olarak yatırımlık gayrimenkuller bulunur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.