Dolar 32,3802
Euro 34,7694
Altın 2.396,57
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Paslanmaz Stok Tankı Kullanımı

Paslanmaz Stok Tankı Kullanımı
2

Çeşitli ürün ve mamülleri depolamak ve stoklamak işlemleri için kullanılan hammadde ve stok tankları kaliteli ve % 100 güvenli bir imalatla ortaya çıkarılıyor. Uluslararası standartlarda ve uzman ekiplerce üretilen paslanmaz stok tankı talebe uygun çözümler sunuyor. Yüksek kalite sertifikalı çelik malzemeden üretilmiş ve uzun ömür garantisi sunan tanklar hijyenik koşullarda üretim yapma imkanı sunar.

Kurumsal Web Tasarım

Tehlikeli maddeler için özel alev tutucu ve köpük sistemine ve ayrıca ultrasonik seviye ölçüm sensörlerine sahip hammadde ve stok tankları müşteri odaklı bir çalışma prensibi ile hazırlanmıştır. Petrol endüstrisinden tutun da gıda ve gübre sanayisine kadar geniş bir alanda kullanılan paslanmaz stok tankları basınçlı ve düşük basınçlı olarak da imal edilirler.

Paslanmaz Proses Tankı Nedir? Neden Tercih Edilir?

Proseslerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanan ve farklı özelliklerde karıştırıcılı, ısıtma soğutmalı, izolasyonlu ve hijyen kurallarına uygun olarak üretilen paslanmaz proses tankı istenen ürünler elde edilinceye kadar her adımda dijital sensörler yardımı ile kontrol edilerek üretilir.

Proses tanklarının kullanım alanları:

  • Süt ve süt ürünleri
  • Zeytin ve zeytinyağı
  • Meyve suyu
  • Sıvı ve katı yağlar
  • İçecekler ve şarap
  • İlaç

Sektörleri olarak sayılabilir. Kullanım alanlarına göre isimlendirilen proses tankları 30.000 litreye kadar hacimlerde imal edilmektedir. Tüm üreticilerin üretim hatlarının sorunsuz bir şekilde ve aynı zamanda verimli olarak çalışmasını sağlayacak proses tanklarının imalatını sağlayan firmalar farklı hacimlerde ve ihtiyaca göre üretildiği için farklı fiyat aralıklarında sunuluyor, bunun için de Depares sitesi ile iletişime geçerek doğru ürün seçimi yapılması gerekiyor.

Paslanmaz Çelik Tank Özellikleri

Uzun ömürlü, güvenli ve dayanıklı yapısı ile hemen hemen bir çok sektörde kullanılan paslanmaz tank çeşitleri sıvıları ve toz mamulleri güvenli bir şekilde depolar ve serpantin eklenmesi ile de işleme, soğutma veya ısıtma gibi özellikler taşır. Çoğunlukla endüstriyel tesislerde tercih edilen paslanmaz çelik tanklar her türlü şekil ve boyutta tasarlanıp üretilebilir.

Uzun ömürlü ve dayanıklı olmaları ile bilinen tanklar her türlü ürünü güvenli bir şekilde depolama özelliği taşırlar. Malzeme türüne bağlı olarak da korozyona karşı son derece dayanıklı olan paslanmaz tanklar uluslararası standartlarda niteliklere sahiptir. Akaryakıt ve deterjandan tutun da, su, zeytinyağı ve süt gibi gıda ürünlerine kadar birçok depolama türüne göre gereksinimleri karşılayan çelik tanklar dışardan gelecek her türlü darbeye de dirençlidir.

 İç yüzeyi pürüzsüz olan paslanmaz tankların kir tutma gibi bir özelliği yoktur, bu durum hijyenik koşullarda mamulleri depolamak adına son derece elverişli ve önemlidir. Ayrıca, paslanmaz depolar iç kısmında temizlenmeye ve bakım onarım yapılmaya uygun tasarlanmıştır. Hatta depolar arası bağlantıya uygun tasarlandığı için hiçbir sorun yaşamadan bir arada kullanma imkânı tanırlar. Depares sitesine giriş yaparak bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.