Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 20°C

Parkta düzenlenen ücretsiz yoga etkinliği yoğun ilgi gördü

Parkta düzenlenen ücretsiz yoga etkinliği yoğun ilgi gördü
2

Eskişehir’de bulunan Kanlıkavak Parkı’nda ücretsiz olarak düzenlenen yoga etkinliği, spor yapmak isteyenler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehirlilerin açık havalarda en çok tercih ettiği alanlardan olan Kanlıkavak Park’ında, ücretsiz olarak yoga etkinliği düzenlendi. Özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan etkinlik, sabah saatlerinde parkta yürüyüş yapanların da dikkatini çekti. Önümüzdeki süreçte açık hava faaliyetlerini daha fazla arttırmak istediğini belirten pilates eğitmeni Belinay Değirmenci, karşılaştığı ilgiden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

“Spor ile doğa bütünleştiğinde, müthiş bir enerji meydana çıkıyor”

Açık havada yapılan etkinliklere önümüzdeki süreçte de devam edeceğini söyleyen Değirmenci, “Bu etkinliği geçen sene de yapmıştık ve bundan çok daha da talep görmüştü. Spor ile doğa bütünleştiğinde, müthiş bir enerji meydana çıkıyor. Topluluktaki insanlardan da bu şekilde güzel dönütler ve mesajlar almak, beni ayrıca motive ediyor. Elimden geldiğince bunun gibi çalışmalar yapacağım ve yakın zaman da tekrardan açık alanda hit cardio programı düzenlemeyi düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.