Dolar 32,2556
Euro 34,8477
Altın 2.420,49
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 16°C
Açık
Afyon
16°C
Açık
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 23°C
Cum 24°C

Özel Sporcuların Serti̇fi̇ka Sevi̇nci̇

ESKİŞEHİR’DE GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NIN ‘MUTLU ÇARŞAMBA’ PROJESİ ÇERÇEVESİNDE ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA SPORTİF FAALİYETLERE DAHİL OLAN ÖZEL ÇOCUKLAR, KATILIM SERTİFİKALARINI ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI.

Eskişehir’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Mutlu Çarşamba’ projesi çerçevesinde çeşitli branşlarda sportif faaliyetlere dahil olan özel çocuklar, katılım sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadı.

Kurumsal Web Tasarım

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Mutlu Çarşamba’ projesi çerçevesinde Eskişehir’de 23 engelli çocuk; masa tenisi, atletizm, judo ve futbol branşlarında antrenman yaptı. Yüzme havuzunun faaliyete geçmesiyle birlikte 15 özel çocuğa ise birebir yüzme eğitimi verildi. Kentteki sportif faaliyetlere katılan çocuklara Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce katılım sertifikaları verildi. Sertifikalarını alan çocuklar aileleriyle birlikte büyük sevinç yaşadı.

Otizmli çocuklara yüzme eğitimi kış okullarında devam edecek

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 1 antrenör ve 1 sporcu eşliğinde başlatılan Otizm Spor Yüzme Eğitimleri’nin Kış Dönemi GSB okullarında devam edeceğini duyurdu. Çalışmalar Yenikent Yüzme Havuzu ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek.

Ayrıca İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun talep üzerine eğitim saatlerinin artırılarak daha fazla sporcuya eğitim verileceği kaydedildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.