Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 23°C

(Özel) Bi̇leci̇kte 800 Kedi̇ Ve 2 Bi̇n Köpeği̇ Kısırlaştırıp Çi̇p Takıldı

BİLECİK BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRÜ NEDRET AVCI;

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, sokaklardan toplanan 800 kedi ve 2 bin köpeğin kısırlaştırıp çip taktıktan sonra doğaya salındığını belirtti.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanları kedi ve köpekler güvenli bir şekilde bakılırken, bunun yanında kısırlaştırma ameliyatları yapılıyor. 800 kedi, 2 bine yakın köpeğin kısırlaştırılmasının yapıldığı anlatan Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, “Barınağımıza gelen kedi ve köpekler kısırlaştırdıktan sonra işaretleyerek, çip takarak aldığımız yerlere ger salmaktayız. Barınağımızda kalıca olarak sadece yaralı anne kedi veya güçten düşmüş kedi ve köpekleri alıyoruz” dedi.

10 tona yakın mama dağıtımı

Avcı, 2022 yılında Bilecik Belediyemiz sınırları çerçevesinde 30 tane kedi evi dağıtımı yaptıklarını da anlatarak, “Kış aylarında ve pandemi döneminde yaklaşık 10 tona yakın mama dağıtımı, besleme çalışması yaptık. Vatandaşlarımızın da evlerinin önüne bir kap su bir kap mama koymalarını rica ediyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.