Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 27°C
Sal 28°C
Çar 23°C

İki mahalle muhtarından örnek alınası yardım kampanyası

ESKİŞEHİR’DE EL ELE VEREN İKİ MAHALLE MUHTARI, MAHALLELERİNDE YAŞAYAN İHTİYAÇ SAHİBİ 130 KİŞİYE İFTARDA YEMEK İKRAM EDİYOR. ORTA MAHALLE MUHTARI EROL GÜRDOĞAN (SOLDAKİ) DEDE MAHALLESİ MUHTARI ÖMER SARAÇLAR (SAĞDAKİ)

İki mahalle muhtarından örnek alınası yardım kampanyası
2

Eskişehir’de el ele veren iki muhtar, mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi 130 kişiye hergün iftar yemeği ikram ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Odunpazarı’na bağlı Dede ve Orta mahallelerinin muhtarları, örnek alınması gereken bir yardım kampanyası gerçekleştiriyor. İki mahalle muhtarının bir araya gelerek hayırseverlerin desteğiyle birlikte hazırlattıkları yemekler, her gün ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrasında yerini alıyor. Ramazan ayı boyunca yemek yapması için çağırılan bir aşçı tarafından hazırlanan yemeklerle, her gün iftar saatinden kısa bir süre önce ihtiyaç sahibi 130 kişiye yemek dağıtılıyor.

“Günlük 130 kadar kişiye yardımcı oluyoruz”

Mahalle muhtarları olarak giriştikleri yardımlaşma kampanyasıyla birlikte ihtiyaç sahibi 130 kişiye iftar yemeği ikram ettiklerini belirten Dede Mahallesi Muhtarı Ömer Saraçlar, “Sadece Ramazan ayında değil yıl boyu ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayının ayrı bir önemi oluyor tabi. Bu yıl da hayırseverlerimizin bağışlarıyla aldığımız erzaklar ile iki mahallede bulunan ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yemekler iftara yaklaşık 1 saat kala hazırlanmış oluyor. İhtiyaç sahipleri de evlerinden getirdikleri kaplarla yemek alıyorlar. Herkes evine gidip iftarını yapıyor. Şuan için günlük 130 kadar kişiye yardımcı oluyoruz. Ramazan sonuna kadar da bu yardımlaşma kampanyasını devam ettireceğiz” dedi.

“Hayırseverlerden gelen destekleri birleştirdik”

Hayırseverlerin kendilerine yaptığı yardımları birleştirerek daha verimli sonuçlar elde ettiklerini belirten Orta Mahalle Muhtarı Erol Gürdoğan ise şu ifadeleri kullandı:

“İki mahalle muhtarı olarak böyle bir kampanya başlatmak istedik. Ayrı ayrı yapmaktansa hayırseverlerden gelen destekleri birleştirerek büyük bir kesime hitap etmeyi hedefledik. Şuan için günde 130 kişiye iftar yemeği ikram ediyoruz. Ramazan boyunca da bu kampanyaya devam edeceğiz.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.