Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Osmaneli’de Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası bu yıl yapılacak

BİLECİK OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN, COVİD-19 PANDEMİSİ NEDENİYLE ARA VERİLEN LEFKE CUP U15 FUTBOL TURNUVASI BU YIL YAPILACAĞINI DUYURDU.

Osmaneli’de Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası bu yıl yapılacak
2

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, covid-19 pandemisi nedeniyle ara verilen Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası bu yıl yapılacağını duyurdu.

Kurumsal Web Tasarım

2019 yılında Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası Fenerbahçe’de forma giyen Arda Güler başta olmak üzere bir çok yıldıza ev sahipliği yapmıştı. 2 yıl pandemi nedeniyle ara verilen turnuvanın bu yıl yapılacağı anlatan Başkan Şahin, “Osmaneli Belediyesince geleneksel hale getirilen ancak Covid-19 nedeniyle ara verilen TTF destekli Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası bu yıl ağustos ayının son iki haftası içinde yapılacak. U15 Millî Takımlar sorumlu hocaları ile yapılan görüşmeler sonrası kesin tarih yakında açıklanacak. İstanbul Amatör Futbol Federasyonu tarafından da desteklenen turnuvamıza daha önceki yıllarda Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Altınordu, Bursaspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor gibi kulüpler katılmıştı. Bu yıl Trabzonspor U15 takımını da davet edeceğimiz turnuvaya ilgi, geçmiş yıllardaki gibi büyük olacak. Millî takımlar altyapı hocaları, Süper Lig ve diğer profesyonel liglerden değerli hocaların izlediği turnuva, sporcular içinde kendilerini gösterecekleri bir ortam oluşturuyor. Daha önceki turnuvalarda Arda Güler, Ömer Faruk Beyaz ve bir çok sporcunun değer olarak ortaya çıktığı bu turnuva ilçemize ve ilimize ve de Türk sporuna hayırlı olsun” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.