Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Osieck yıllar sonra Kocaeli İzmit’e geliyor

Osieck yıllar sonra Kocaeli İzmit’e geliyor
2

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1997 yılında Kocaelispor’a Türkiye Kupası zaferini yaşatan Alman teknik direktör Holger Osieck’i, 16 Nisan’da İzmit’e getirecek

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi, Kocaelispor’un 56. kuruluş yılı ve 24 Nisan Dünya İzmitliler Günü etkinlikleri için hazırlıklara başladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliklerde Kocaelispor’a geniş yer verecek İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te çok özel bir konuğu ağılayacak. Kocaelispor’a 1997 yılında ilk kez Türkiye Kupası zaferini yaşatan teknik direktör Holger Osieck, tarihi zaferin 25. yıl dönümünde İzmitliler ile buluşacak. 

Alman teknik adam, eşi Elizabeth Osieck ile birlikte Başkan Hürriyet’in daveti üzerine 16 Nisan’da İzmit’e gelecek. 1997 yılında Kocaelispor’dan ayrıldıktan sonra bir daha İzmit’e gelme fırsatı bulamayan Osieck, bu sayede birçok eski dostu ve futbolcusu ile hasret giderme fırsatı bulacağı için heyecanlı olduğunu belirtti. 

İzmit Belediyesi, Kocaelispor’un Trabzonspor’u 1-0 yenerek tarihinde ilk Türkiye kupasını kazandığı gün olan 16 Nisan’da, zaferin 25. yılına özel program yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.