Dolar 32,5275
Euro 34,8486
Altın 2.476,31
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Ormanlık alanı yakan 3 kişi yakalandı

Ormanlık alanı yakan 3 kişi yakalandı
2

Ormanlık alanı yakan 3 kişi yakalandı… Diyarbakır’da Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan Kent Ormanı, 4 kişi tarafından yakıldı. Kent Ormanını yakmaya çabalayan 4 kişiden 3’ü polis tarafından yakalandı. 1 kişi ise kaçtı. Kent Ormanı girişinde başlayan alevler ise çok fazla yayılmadan kontrol altına alındı.

Kurumsal Web Tasarım

Polis ekipleri fark etti

Diyarbakır – Silvan yolu üzerindeki Orman İşletme Müdürlüğüne ait Kent Ormanı’na gelen 13 ila 15 yaşları arasında olan 4 kişi Kent Ormanı’ndaki otları yaktı. O esnada bölgede görev yapan polis ekipleri yangını fark etti. Polis, kaçan şüphelilerin peşine düştü.

Hemen yakalandılar

Çok kısa bir süre zarfında 3 kişiyi yakalayan polis ekipleri şahısları gözaltına aldı. Kovalamacada ise bir kişi ise kaçarak izini kaybettirdi. Yangın ise olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alındı.

Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.