Dolar 32,4660
Euro 34,8980
Altın 2.430,22
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Onkoloji Hastanesi çevresine düzenleme – İGF HABER

Onkoloji Hastanesi çevresine düzenleme – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

ÇORUM (İGFA) – Çorum’a kazandırılan en önemli sağlık yatırımlarından birisi olan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Kanser hastalıklarının teşhis ve tedavisinde il dışına sevkleri ortadan kaldıracak olan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin bir an önce hizmete girmesi için Çorum Belediyesi seferber oldu.

Daha önceden Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yol ve otopark düzenlemesini yapan Çorum Belediyesi ekipleri, şimdi de Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin araç otoparkı, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yürütüyor.  Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şehrimize kazandırılan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin otopark, yol, peyzaj ve çevre düzenlemesini Çorum Belediyesi olarak gerçekleştiriyoruz. Çorum’a yapılan tüm kamu yatırımlarına Çorum Belediyesi olarak bugüne kadar elimizden gelen desteği sunduk. Hemşehrilerimizin sağlığını, huzurunu ve refahını etkileyen her konuda destek olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.