Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Kütahya’da madalyalar sahiplerini buldu

Kütahya’da madalyalar sahiplerini buldu
2

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) tarafından Kütahya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Badminton ve Yüzme Türkiye şampiyonalarında madalyalar sahiplerini buldu.

Kurumsal Web Tasarım

Kütahya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen İşitme engelliler Baminton ve Yüzme Türkiye şampiyonalarının son gününde büyük heyecan yaşandı. Dumlupınar Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen müsabakalara 25 ilden 164 badminton sporcusu ile 52 yüzücünün katıldı. Brezilya’da düzenlenecek olan 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları’na (Deaflympics) gidecek sporcular ise müsabakalar sonucunda belli oldu.

Ülkemizi Brezilya’da ki Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edeceğiz diye Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyon As Başkanı Mahir Yazıcı, “Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu, bakanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren 60’ın üzerindeki federasyondan birisi ve 24 branşta faaliyet gösteriyoruz. Bu branşlarımızdan birisi ise badminton ve yüzme. Badminton ve yüzme Türkiye şampiyonlarını Kütahya’da gerçekleştirdik ve madalyalar sahiplerini buldu. Bundan sonraki süreçte ise badminton branşında milli takım kampı süreci başlayacak ve milli takım kampı sonunda Brezilya’daki Olimpiyatlara gideceğiz ve inşallah Brezilya’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Federasyon olarak alt yapı ve STK’lar ile projeler kapsamında güzel çalışmalar yapıyoruz. Gelecek yıllarda inşallah yüzme branşımızda gelişecek ve sporcularımızın burada aldıkları madalyalar ile ileriye dönük bu sporcularımız için moral motivasyon kaynağı olacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.