Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

Okunmayan Faturalara Vatandaştan İlgi̇nç Çözüm

ESKİŞEHİR’DE YAŞAYAN BİR VATANDAŞ, ELEKTRİK VE DOĞALGAZ FATURALARININ OKUNMASI ADINA GÖREVLİLERİ EVİNİN KAPISINA ASTIĞI İLGİNÇ YAZIYLA UYARDI.

Eskişehir’de yaşayan bir vatandaş, elektrik ve doğalgaz faturalarının okunması için görevlileri evinin kapısına astığı ilginç yazıyla uyardı.

Kurumsal Web Tasarım

Tarihi Odunpazarı bölgesi’nde yaşayan bir vatandaş, elektrik ve doğalgaz faturasının görevliler tarafından uzun süre okunmamasının ardından çareyi ilginç bir yöntemle aradı. Elektrik ve doğalgaz okuma saatinin evin içinde yer almasından dolayı birçok görevli, faturayı kesmeden evi pas geçiyor. Bu duruma çözüm bulmak isteyen ev sahibi, çok yakın zamanda evin dış kapısına “Elektrik ve doğalgaz bahçenin içerisindedir, lütfen yazmadan geçmeyiniz” yazılı bir kağıt astı. Yazılan ilginç yazıyı gören mahalle sakinleri ise, ev sahibinin bu davranışının çok iyi niyetli olduğunu ve insanlığın bir kez daha ölmediğini gösterdiğini söylediler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.