Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Afyon’da bir kişi eşini öldürdü!

Afyon’da bir kişi eşini öldürdü!
2

Afyon’da bir kişi eşini öldürdü! Afyon’da eşini bıçaklayarak öldüren bir kişi daha sonra yine aynı bıçakla kendini bıçaklayıp kafasını duvara vurarak intihar etmeye kalkıştı. Olay sonrası katil zanlısı koca ağır yaralı bir şekilde hastaneye götürüldü.

Kurumsal Web Tasarım

Kafasını duvara vurarak intihar etmeye çalıştı

Bahse konu olan olay, Emirdağ ilçesi İncili Mahallesi 4015 Sokakta yaşandı. Alınan ve öğrenilen bilgiler doğrultusunda, Bayram E., (50) isimli bir kişi gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı eşi Emsal E., (52) ile tartıştı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Bayram E., eşini bıçaklayıp, ardından sert bir cisimle kafasına vurdu. Katil zanlısı koca eşini bıçakladıktan sonra damadını telefonla arayarak helallik istedi ve ardından aynı bıçakla kendisini bıçaklayıp, kafasını defalarca duvara vurdu. Kavga seslerini duyan ailenin komşuları ise yaşanan bu durumu polis ve 112 Acil servise ihbar ederek yardım ve destek istedi. İhbar edilmesi ile birlikte bölgeye gelen sağlık ekipleri ağır yaralı karı koca çifti ambulanslar aracılığıyla Emirdağ Devlet Hastanesi’ne götürdü. Vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanan Emsal E., yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Koca Bayram E., ise Afyon’da farklı bir hastaneye gönderildi. Şahsın durumunun kritik olduğu gelen son dakika bilgileri arasında yer alıyor.

Olaya ilişkin olarak polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Afyon Haber – Emirdağ Son Dakika
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.