Dolar 32,5153
Euro 34,8139
Altın 2.426,22
BİST 9.699,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

OEDAŞ’a ‘enerjimiz eşit’ farkındalık ödülü getirdi

OEDAŞ’a ‘enerjimiz eşit’ farkındalık ödülü getirdi
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

ESKİŞEHİR (İGFA) – Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), fırsat eşitliği alanında 2019 yılında hayata geçirdiği Enerjimiz Eşit projesi ile kazandığı Kadın Dostu Markalar 2023 Farkındalık Ödülü’nü aldı.

Kadın Dostu Markalar Platformu’nun İstanbul’da İş Sanat Kültür Merkezi’nde düzenlediği ödül törenine OEDAŞ yöneticileri katılım gösterdi.

Şirket adına ödülü alan OEDAŞ Fuat Celepci, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UNGC) ve Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi İlkeleri (WEP’s) imzacısı olduklarını hatırlatarak, “Bunun verdiği sorumlulukla sektörümüzde ve etkili olduğumuz her alanda fırsat eşitliğine yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz enerji sektörü, kadın istihdamının düşük olduğu sektörler arasında yer alıyor, bu konuda bir önyargı var. İşte biz bu önyargıları kırmak üzere meslek lisesi sıralarından başlayarak kız çocuklarını ve üniversiteli gençlerimizi sektöre kazandırmak için çeşitli projeler yürütüyoruz. Fırsat eşitliği temelinde yaptığı değerli çalışmalarla farkındalık yaratan Kadın Dostu Markalar Platformu tarafından bu ödüle layık görülmek bizim için büyük bir onur. Sektörümüzde fırsat eşitliği sağlanıncaya kadar bu alandaki çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.