Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Nurullah Genç Bursa Yıldırımlılarla buluştu

Nurullah Genç Bursa Yıldırımlılarla buluştu
2

Yıldırım Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Şair Nurullah Genç’i Yıldırımlılar ile buluşturdu.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA)- ‘Ramazan Bereketi Yıldırım’da sloganıyla yola çıkan ve birbirinden önemli isimleri vatandaşla buluşturan Yıldırım Belediyesi, Şair Nurullah Genç’i Yıldırım’da ağırladı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde vatandaşların yoğun katılımıyla düzenlenen programda Şair Nurullah Genç, katılımcılara tecrübelerini aktardı. Başarının bir hedefe ulaşmak olmadığını belirten Nurullah Genç, “Bizim için başarı bir hedefe ulaşmak değildir. Emeklilik değildir. Bizim için başarı ölene kadar bir dava ufkunda sonsuza kadar yürüyebilmektir. Koşu bitti, ben bittim demek değildir. Çünkü biz koşu bittikten sonra da koşabilen atlarız” dedi. Öte yandan Genç, “Yaklaşık 200 yıldır bu topraklarda kendi medeniyetimizin bakış açısıyla meselelere yaklaşamama sorunu, en büyük sorunumuzdur. Kendi zihniyet dünyamızı kaybedince baktığımız pencereler değişti. Şirazeyi kaybettik, dengemizi kaybettik. Meselelere kendi medeniyet mantığımızla bakmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“RAMAZAN AKŞAMLARINDA VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞACAĞIZ”

Pandemi sonrası normalleşmeyle birlikte her yaştan insanın Ramazan’ın manevi ikliminden yararlanması amacıyla çalışmalar yürüttüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Barış Manço Kültür Merkezi’nde Ramazan etkinlikleri kapsamında birbirinden önemli konukları misafir edeceğiz. Bu kapsamda Ramazan programlarımızın ilkini Prof. Dr. Nurullah Genç ile başlattık. Önümüzdeki günlerde Oyuncu Anne ve Yazar Merve Gülcemal, İlahi Sanatçısı Sedat Uçan, Hayati İnanç, Dursun Ali Erzincanlı, TRT Çocuk Sunucusu ve Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül, Ziyafet Sofrası Yetişkin Tiyatrosu ve Mavi ile Volkan Öğretmen Çocuk Şarkıları Çocuk Tiyatrosu ekibini Yıldırım’da ağırlayacağız ve vatandaşlarımızla Ramazan akşamlarında buluşacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.