Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 19°C

NNYÜ’de genç mühendisler mezun oldu

NNYÜ’de genç mühendisler mezun oldu
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
NNYÜ Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. NNYÜ öğretim üyeleri ve öğrencilerinden oluşan müzik grubunun müzik dinletisiyle devam eden törende, Üniversiteye İnşaat Mühendisliği Bölümü binasını yaptıran ve üniversiteye gönüllü olarak büyük hizmetleri bulunan hayırsever iş insanı merhum Gönen Gürler’de unutulmadı. Merhum Gönen Gürler’in hayatını anlatan oğlu Turan Gürler, Üniversiteye desteklerinin devam edeceğini söyledi.

NNYÜ Mühendislik Fakültesi ve Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölüm Birincisi Alya Deniz Gümüş mezun öğrenciler adına yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Dört sene önce çıktığımız bu zorlu yolu bugün huzurlarınızda sonlandırıyoruz. Bilmenizi isterim ki, çıktığımız bu uzun yolda eğitim hayatımızı etkileyen, üniversitemizin akademik ve sosyal yaşamından bizleri mahrum eden covid 19 süreci ve deprem felaketi yaşadık. Ancak ben ve bugün burada bulunan pek çok arkadaşım bu zorlu süreci, hocalarımızın da kılavuzluğu sayesinde atlatmayı başardık ve büyük bir onurla adımıza tertip edilen bu törene katılmaya hak kazandık. Bu başarıyı elde etmek, fedakarlık, disiplin ve sıkı çalışma gerektirdi. Ancak bunu tek başımıza başaramazdık. Bu süreçte bana destek olan, çalışmalarım boyunca farklı bakış açıları ve bilimsel katkılarıyla beni aydınlatan, yardımlarını esirgemeyen değerli bölüm hocalarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yeni bir sayfa açıyoruz ve geleceğin mühendisleri olarak dünyaya ilham vermeye hazırız.” diye konuştu.

NNYÜ Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Köse’de konuşmasında genç mühendislerin büyük emekler sonucunda eğitim hayatlarında önemli dönüm noktalarından olan üniversite eğitimini başarıyla tamamladığını hatırlatarak, “Nuh Naci Yazgan Üniversitesi olarak sizleri çağın gerektirdiği temel yetkinliklerle donatmaya çalıştık. İnanıyoruz ki, yapacağınız işlerde üniversitemizde kazandığınız bilgi birikimi, çalışma disiplini ve kendi kendine öğrenme becerileri sayesinde kısa zamanda önemli başarılara imza atacaksınız. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi olarak bütün imkânlarımızla meslek hayatınızda karşılaşacağınız güçlükleri aşmada sizlere destek olacağımızı bilmenizi isterim. Ne zaman ihtiyacınız olursa, eviniz, yuvanız Nuh Naci Yazgan Üniversitesi sizler için hep burada olacaktır. Hepinize, cesaretle başladığınız bu yolda, başarılar, mutluluklar dilerim. Yolunuzu sadece aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi. Köse, mezun öğrencilerin salondaki ailelerine de teşekkür ederek, “Bu şeref tablosunun en büyük mimarları sizlersiniz.” diye konuştu.                                  

Konuşmalardan sonra dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri verildi. Fakülte ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm birincisi Alya Deniz Gümüş mezuniyet kütüğüne isminin yazılı olduğu plakayı çaktı. Daha sonra öğrenciler mezuniyet belgelerini bölüm öğretim üyelerinden aldı.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.