Dolar 32,2852
Euro 34,6790
Altın 2.403,67
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Nevşehir’de ramazan coşkusu

Nevşehir’de ramazan coşkusu
2

Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri programının bu haftaki konukları ünlü ilahi sanatçısı Murat Belet ile yazar ve psikoterapist Senai Demirci olacak. Büyük ilgi görmesi beklenen program 16 Nisan Cumartesi akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Müslümanlar için rahmet ve mağfiret mevsimi olan Ramazan ayının manevi ruhunu yaşatabilmek amacıyla düzenlediği ramazan etkinlikleri sürüyor.

İlki geçtiğimiz hafta yapılan ve Grup Tillo ile İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Emin Ay’ın konuk olduğu etkinliklerde bu hafta yine ünlü isimler Nevşehirlilerle buluşacak.

16 Nisan Cumartesi akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve saat 21.30’da başlayacak olan programda ilk olarak ünlü ilahi sanatçısı Murat Belet sahne alacak.

Seslendireceği ilahi, ezgi ve şarkılarla katılımcılara duygu yüklü bir akşam yaşatacak olan Belet’in ardından ise Yazar Senai Demirci’nin sohbeti yer alacak.

Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı olan tvnev’in sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak olan programa vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.