Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Nevşehir’de Ramazan Bayramı’na özel top atışı

Nevşehir’de Ramazan Bayramı’na özel top atışı
2

Nevşehir Belediyesi, on bir ayın sultanı ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Kahveci Dağı eteklerinde oluşturulan platformdan 11 pare top atışı gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Ramazan ayının başlangıcı dolayısıyla arefe günü 11 pare top atışı gerçekleştiren ve her gün iftar saatinde yaptığı top atışları ile bir geleneği yaşatan Nevşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde de on bir pare top atışı gerçekleştirdi.

İtfaiye Müdürlüğü tarafından Kahveci Dağı’ndaki Kent Ormanı yakınlarında gerçekleştirilen top atışına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’da katıldı.

İtfaiye erleri ile birlikte topların fitilini ateşleyen Başkan Savran, tüm Nevşehirlilerin bayramını kutladı. Birlik ve beraberlik içerisinde bir ramazanı daha geride bıraktığımızı ve mübarek bayram günlerine kavuştuğumuzu belirten Savran, “Tüm hemşerilerimize sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.