Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Nevşehir’de müzik kurslarına ilgi

Nevşehir’de müzik kurslarına ilgi
2

Nevşehir Belediyesi Müzik Eğitim Merkezi’nde 2022 yılı 1. döneminde açılacak olan ücretsiz müzik kursları için kontenjanlar kısa sürede doldu.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müzik Eğitim Merkezi 2022 eğitim dönemin kursları 7 Mart 2022 Pazartesi günü başlıyor.

Müzik aletlerinin kullanımını yaygınlaştırmak ve bu yönde yeteneği olanların uzman kadrolarca yetiştirilmesini sağlamak amacıyla merkezde yeni dönemde bağlama, keman ve gitarın yanı sıra ilk kez yan flüt ve piyano kursu da açılacak.

Paşakonağı’nda hafta içi ve hafta sonu düzenlenecek olan kurslara kayıt süresi sona erdi. Kurslar için internet ortamında ve şahsen yapılan başvurularda 350 kişilik kontenjan kısa sürede doldu.

Özellikle bu yıl ilk kez açılacak piyano kursuna yoğun bir başvuru olurken merkezde ileri ki dönemlerde yeni kursların açılacağı bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.