Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Nevşehir’de ‘kariyer’ buluşması

Nevşehir’de ‘kariyer’ buluşması
2

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, H.Avni İncekara Fen Lisesi öğrencileri ile ‘Kariyer Günleri’ kapsamında bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Göreve geldiği günden itibaren eğitim ve gençlik projelerine büyük önem veren Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, gençlerle bir araya gelerek onları dinlemeyi sürdürüyor.

Belediye Başkanı Savran, son olarak H.Avni İncekara Fen Lisesi’ni ziyaret etti. İlk olarak okulun pansiyon bölümünde kalan öğrencilerle birlikte akşam yemeğini yiyen Savran ardından okul konferans salonunda bir söyleşi gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Rauf Denizler, Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Liseliler Derneği (NFLDER) yöneticileri ve öğrencilerin katıldığı programda Savran, öğrencilerle keyifli ve samimi bir ortamda söyleşi gerçekleştirdi.

Nevşehir’de yürüttükleri eğitim faaliyetleri ve genç dostu projelerle ilgili çalışmalardan bahseden Savran, kentte eğitim, öğretim kalitesinin artması için gayretlerinin süreceğini ifade etti.

Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran Başkan Savran, öğrencilerden sınav kaygısı yaşamadan hedeflerine ulaşmak için gayret göstermelerini istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.