Dolar 32,4919
Euro 34,7350
Altın 2.489,38
BİST 9.485,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 23°C

Nevşehir’de işçilere başkandan tatlı ikramı

Nevşehir’de işçilere başkandan tatlı ikramı
2

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, gece altyapı çalışmalarında görev yapan belediye işçilerine tatlı ikramında bulunarak kolaylıklar diledi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL/ NEVŞEHİR İGFA- Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince 2000 Evler, 15 Temmuz ve 350 Evler Mahallelerinde gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

15 Temmuz Mahallesi’ndeki Şifa Cami yanından Sulusaray Kavşağına uzanan 161. Sokak ve 50. Sokak, 2000 Evler Mahallesi TOKİ bölgesindeki 39. Sokak ve 350 Evler Mahallesindeki Gökkuşağı Sokak’ta gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol’dan bilgiler alan Savran, belediye işçilerine kolaylıklar diledi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar altyapı yenileme çalışmalarında görev alan ve bu mahallelerdeki içme suyu hatlarını yenileyen işçilerle bir süre sohbet eden Savran, işçilere tatlı ikramında bulundu.

Gittiği mahallelerde vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, bu yıl gerçekleştirecekleri yatırımla şehrin birçok bölgesini modern ve güçlü bir altyapıya kavuşturacaklarını ve sıcak asfalt serimi ile de şehir içi ulaşım konforunu arttıracaklarını kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.