Dolar 32,3665
Euro 34,7945
Altın 2.394,36
BİST 10.255,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Nevşehir Belediyesi meclisi toplandı

Nevşehir Belediyesi meclisi toplandı
2

Nevşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran başkanlığında yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın başkanlığındaki toplantıya, Belkediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevl, Nafiz Dirikoç ve Furkan Feralan’ın yanı sıra  AK Parti, MHP, İYİ Parti ve bağımsız meclis üyeleri katıldı.

Nevşehir Belediyesi’ne ait ekonomik ömrünü dolduran araçların trafikten çekilmesi ve ayni ve nakdi yardım talebinin görüşülmesi ile başlayan toplantıda, Zabıta Müdürlüğü Hal Servisi Ek Gelir Tarifesi onaylandı.

İmar Komisyon Raporları ve İmar Plan Değişikliklerinin görüşülmesi ile devam eden toplantıda daha sonra Merkez Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı Uygulama Esasları oylandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.