Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
BİST 9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Mustafa Şen’den Mardin çıkarması

Mustafa Şen’den Mardin çıkarması
2

Bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla Mardin’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/Ar-Ge Birim Başkanı Mustafa Şen AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda teşkilatlarla bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
30-31 Ekim 2021 tarihinde düzenlenen Teşkilat Akademisi programının çok verimli geçtiğini dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, “Bu hikâyenin kahramanı sensin temasıyla düzenlediğimiz Teşkilat Akademisi programlarının Mardin ayağının çok verimli geçtiğini yakinen. İl Başkanımız Faruk Kılıç nezdinde Ar-Ge Birimine ve tüm Mardin teşkilatlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Şen, “Aslında bu hikâyenin kahramanı Recep Tayyip Erdoğan olmasına rağmen neden hikâyenin kahramanı sensin diyoruz? Çünkü sen de bir Tayyip Erdoğan’sın da ondan. Bunu kavrayacağız. Tayyip Erdoğan nasıl çalışıyorsa öyle çalışacağız. O nasıl gayret ediyorsa öyle gayret edeceğiz. O nasıl yorulmuyorsa biz de öyle yorulmayacağız ve kazanacağız.”

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/Ar-Ge Birim Başkanı Mustafa Şen’in ilimize ve İl Başkanlığımıza yapmış olduğu ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etti. AK Parti Mardin teşkilatları olarak Allah’a çok şükür bugüne kadar sahada olmaya çalıştık. Bizler sizlerin öncülüğünde yolumuza devam ediyoruz. Ar-Ge Birim Başkanlığımızın çalışmaları bizler ve her teşkilatımız için yol göstericidir. Sizlerin analizleri sayesinde önümüzü görebiliyoruz. Çünkü veriler sizden geliyor. Bizlerde bu verilere göre kendimizi düzeltme yoluna gidiyoruz.”

Kılıç, “Başta ana kademe olmak üzere, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla dinamik bir yapı içerisinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle durmak yola devam diyoruz. Teşkilat olarak şu ana kadar hiçbir mazeret üretmedik. Üretmek te istemiyoruz. Eğer Sayın Cumhurbaşkanımız sıfırdan başlayıp bu noktalara kadar gelebiliyorsa bu arkadaşlarımızla birlikte bu minhalde durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.