Dolar 32,5073
Euro 34,8975
Altın 2.433,11
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Muratpaşa’da Falez 3 Park’ta büyük değişim

Muratpaşa’da Falez 3 Park’ta büyük değişim
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

ANTALYA (İGFA) – Antalya’da Muratpaşa Belediyesi Erdal İnönü Kent Parkı’ndan Düden Park’a uzanan yaklaşık 5 kilometrelik falez sahil bandı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Bisiklet ve yürüyüş yollarını yenileyip altyapı çalışmalarının ardından bant boyunca uzanan eski Lara Caddesi’ni sıfırdan asfaltlayan Muratpaşa Belediyesi, Falez 3 Park’ta başladığı peyzaj çalışmaların da sonuna geldi.

Yapılan yenileme ve peyzaj düzenlemesiyle bambaşka bir görünüme kavuşan parkta, belediyenin tesislerinde yetiştirdiği bin farklı türlerde çalı bitkisi, 6 bin 500 mevsimlik çiçek kullandı. Yine belediye atölyelerinde yapılan 27 masalı bankı parka yerleştiren Muratpaşa Belediyesi, 16 çöp kovasının da montajını yaptı. 78 aydınlatma direğinin yerleştirildiği parkta son aşamaya gelen çalışmaları inceleyen Başkan Uysal, falez bandının bütünlüklü bir yaşam alanı haline geldiğini söyledi.

Her biri belediye işletmesi olan Deniz Yüzü ve Dağ Yakası kafeleri, mavi bayraklı 5 falez plajı, parklarıyla falez bandının Antalya’nın en önemli kentsel alanlarından biri olduğunu belirten Başkan Uysal, “Tüm bunları gerçekleştirirken belediyemizin ulaştığı üretim kapasitenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gördük. Tesislerimizde ürettiğimiz bitkileri, atölyelerimizde yaptığımız bankları kullandık” diye konuştu.  

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.