Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Murat ‘ın dansı olay oldu…

Murat ‘ın  dansı olay oldu…
2

Murat Boz’un çıktığı an itibariyle müzik listelerinde ilk sıraya yerleşen, müzikseverler ve müzik eleştirmenlerinden de tam not alan yeni şarkısı “Harbi Güzel’in klibi de oldukça ilgi gördü.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA)- YouTube Müzik Trenlerine giren Murat Boz’un sözü ve müziği Alper Narman, Ozan Bayraşa, Ömer Akkaya, Mert Çodur, Reşit Özkaplan, Ali Barış Ata‘ya düzenlemesi Ozan Bayraşa imzalı yeni şarkısı “Harbi Güzel” in klibindeki dans sahneleriyle de tam not aldı.  Bedirhan Güzel yönetmenliğinde çekilen klip kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan ve paylaşılan klibi oldu. 

2007 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümü Maximum’un klibinde dans etmiş ardından geçen 15 yıl sonra ilk defa klibinde dans eden Murat Boz, klibi için Dans Fabrikasından koreograf Ömer Yeşilbaş ile çalıştı. Murat Boz‘a klibinde Çisil Sıkı eşlik etti.

Murat Boz‘un klibindeki seksi dansına binlerce mesaj gelirken, en çok gelen mesajın başında “O dansçının yerinde ben olmak istiyorum” oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.