Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C

Muğla Marmaris’te eğitime bir dünya markası katılıyor

Muğla Marmaris’te eğitime bir dünya markası katılıyor
2

İstanbul, Amerika, İngiltere, Almanya, Gürcistan ve Kıbrıs’ta üniversiteleri olan Türkiye’nin 54 yıllık eğitim kurumu Bahçeşehir Grubu; önümüzdeki eğitim öğretim döneminde, Marmaris Bahçeşehir Koleji’ni açıyor.

Kurumsal Web Tasarım

AJANS CANKA- Türkiye’nin 65 İlinde 150 Şubesi olan Bahçeşehir Koleji ; 2022 – 2023 Eğitim Öğretim yılında 151 Şubesini, Marmaris Bahçeşehir Koleji adıyla eğitime kazandıracak.

Bugün (8 Mart 2022) Elegance Hotel’de düzenlenen basın toplantısında; Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel , Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ , Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar , Marmaris Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Doğan Dereköy ve Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER)  Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan soruları cevapladılar, kurumla ilgili bilgi verdiler. Açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, “Kaliteli eğitimin her çocuğun hakkı olduğunu ve hedeflerinin uyguladıkları eğitimi Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilere ulaştırmak.” olduğunu söyledi.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel de bir ülkenin kalkınmasının eğitim seviyesiyle doğru orantılı olduğuna dikkat çektiği konuşmasında; “ Bir ülke eğitim seviyesi ne ise kalkınması da o seviyededir. Her çocuğumuza kaliteli eğitimi götürmemiz lazım. Ekmek kadar su kadar, eğitim hakkı da çok önemlidir. Biz 54 Yılımızı geride bıraktık, eğitim öğretim hayatımızda. Grubumuzun eğitimden başka ilgilendiği hiçbir alan yok. O günden bugüne kadar baktığımızda Avrupa’nın en büyük eğitim kurumlarından, dünyanın da sayılı eğitim kurumlarındanız. Belki Marmaris’ten sonra Yüksekova’ya gideceğiz. Çanakkale de, Edirne de, Kars da memleketimiz. Ülkemizin her yerine gideceğiz, her yerindeki çocuklarımıza dokunacağız. Bugün Amerika Birleşik Devletleri’ne baktığımız zaman; üniversiteleriyle çok övünür, hatta Amerika demek üniversite demektir. Türkiye’nin üniversiteleri okulları henüz dünya çapında tanınmış değildir. Benim amacım dünya çapında tanınmış eğitim kurumları yapmaktır.

Bu kurum bugün İstanbul’da üniversitesini kurmuş, 30 bin öğrenci 1500 akademisyene sahip. yine Amerika’nın başkenti Washington’da üniversite kurmuş, Berlin’de Gürcistan’da İngiltere’de ve Kıbrıs’ta üniversiteleri olan dünya çapında büyük bir ağa sahibiz. Bahçeşehir kolejine burada bir merkez olarak bakın. Marmaris’in dünyaya açılan penceresi olarak bakın. Sizi dünyayla ilişkilendirecek bir kurumdan bahsediyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun yol göstericiliğimiz olacaktır. Pandemide çok gurur duyduğumuz bir eğitim öğretim serüveni başladı. İnanır mısınız Bahçeşehir koleji pandemi döneminde dünyada en iyi eğitim öğretimi devam ettiren kurum oldu. Almanya yapamadı, Amerika İngiltere çok geç
başladı. “ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.