Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Az Bulutlu
Afyon
13°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Muğla Büyükşehir, Barış Manço’nun hayalini gerçekleştirdi

Muğla Büyükşehir, Barış Manço’nun hayalini gerçekleştirdi
2

Muğla Büyükşehir Belediyesi büyük sanatçı Barış Manço’yu düzenlediği konserlerle andı. Konserlere sanatçının eşi Lale Manço Ahıskalı’da katıldı. Manço’nun 2023 adlı eseri Senfoni Orkestrası eşliğinde ilk defa seslendirilerek usta sanatçının hayali gerçek oldu.

Kurumsal Web Tasarım

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası tarafından düzenlenen etkinlikle Usta Sanatçı Barış Manço şarkılarla anıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi ve Marmaris Armutalan Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserlere 7’den 77’ye yoğun bir katılım oldu. Her iki konserde Barış Manço’nun en sevilen şarkıları seslendirildi. Konserlerde büyük usta Barış Manço’nun bir hayali de gerçekleştirilerek ailesi ve müzisyenlere bıraktığı bir miras olan 2023 adlı eseri Senfoni Orkestrası eşliğinde ilk defa seslendirildi. Menteşe ve Marmaris’te düzenlenen Barış Manço konserlerine sanatçının eşi Lale Manço Ahıskalı’da katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.