Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Mudanya’da açlık grevi yapan Dr. Turan’a vatandaşlardan destek

Mudanya’da açlık grevi yapan Dr. Turan’a vatandaşlardan destek
2

Bursa’nın Mudanya ilçesinde kendisine ait arsaya Uluslararası Ortopedi Hastanesi yapılmak üzere Sağlık Bakanlığı’ndan 5 yıl içinde faaliyete başlamak üzere 3 yıl önce izin alan Op. Dr. Kayhan Turan, Mudanya Belediyesi’nden yapı inşaat izni alamaması dolayısıyla 13 Şubat’ta başlattığı açlık grevini sürdürüyor.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Robotik Ortopedi Cerrahi Derneği (ROCD) Başkanı olan Op. Dr. Kayhan Turan, deprem sonrası önemli bir eksiklik olarak gördüğü Uluslararası Ortopedi Hastanesi’nin yapılmasına izin vermeyen Mudanya Belediyesi’nin hizmet binası yanındaki parkta 10 gündür açlık grevini sürdürüyor.

Op. Dr. Kayhan, her gün saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirdiği grevde bir yandan ilçe sakinleriyle hastane projesi hakkında sohbet ederken, diğer yandan uzmanlık alanı olan eklem protez cerrahisi ve robotik diz-kalça protez cerrahisi konularında hastaların şikayetlerini dinliyor.

Mudanya’ya hastane yapılmasının elzem olduğunu öne süren vatandaşlar, belediyenin izin vermemesinin amacını anlayamadıklarını belirtti.

Mudanya’nın emekli sınıfı olduğunu ifade eden sakinler, böyle bir hastanenin Mudanya’da olmasının Marmara ve Türkiye için de ciddi bir kazanım olduğunu belirterek, “Desteklemek gerekir. Bu çok ciddi ve hassas bir meseledir. Böyle bir projenin önü bir an önce açılmalıdır” diyerek görüşlerini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.