Dolar 32,5872
Euro 34,8257
Altın 2.507,53
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 25°C

MMO Korosu ‘taş plak’tan çaldı

MMO Korosu ‘taş plak’tan çaldı
2

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu, BAOB Oditoryumunda “Taş Plaktan Sesler” Konseri gerçekleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) –  MMO Bursa Şube Türk Sanat Müziği Korosunun verdiği “Taş Plaktan Sesler” konserinde sevgi, barış ve dayanışma mesajları verildi.

18 yıldır düzenli olarak konserler veren MMO Bursa Şube Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği eserlerin yanı sıra solo şarkılar izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel yaptığı açılış konuşmasında, “18 yıldır düzenli bir şekilde çalışmalarını sürdüren TSM koromuz, yeni bir konserle bizlerle birlikte oluyor ve kulağımızın pasını siliyorlar. “Daha fazla sanat” anlayışıyla, pek çok etkinliğin yanında sanat çalışmalarıyla da üyelerimiz ve toplumla bir araya gelmeye devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Koromuzun “Taş Plaktan Sesler” konseriyle umudumuzu ve moralimizi biraz daha yükselteceğiz” dedi.

Taşkınsel, konserin hazırlanmasında emeği geçen MMO Bursa Şube Türk Sanat Müziği Korosunu oluşturan Üyelere, Koro Şefi aynı zamanda MMO Bursa Şube Üyesi Filiz Başbüyük’e, değerli sunumu ile Zerrin Pehlivanoğlu’na, sazlarıyla koroya eşlik eden saz heyetine, MMO Bursa Şube çalışanlarına ve katılımcılara teşekkür etti.

Farklı bir repertuarla muhteşem bir konser yaşatan MMO Bursa Şube Türk Sanat Müziği Korosu’na davetliler arasında olan Devlet Sanatçısı Kutlu Payaslı’da eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.