Dolar 32,6067
Euro 34,7737
Altın 2.490,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

‘Minik Tarzan’lar belgelendi

‘Minik Tarzan’lar belgelendi
2

Manisa Büyükşehir Belediyesinin miniklere hayvan sevgisi, doğa sevgisi ve çevre bilinci kazandırmak anlayışıyla hayata geçirdiği ‘Ben Minik Tarzan’ım’ projesi kapsamında, Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu öğrencilerini ağırladı

Kurumsal Web Tasarım

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi Köpek Eğitim Merkezi tarafından uygulamaya alınan ‘Ben Minik Tarzan’ım’ projesi öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak Şehzadeler ilçesine bağlı Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu öğrencileri, Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Doğru, miniklere ilk olarak doğa ve hayvan sevgisi temalı animasyon film izletti. Ardından oyunlarla doğanın ve hayvanların insan yaşamı için ne kadar önemli olduğu anlatıldı. Daha sonra köpek gösterileri ile minikler, hayvan sevgisini eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşadı. Etkinlik sonunda öğrencilere Uzman Köpek Eğitmeni Serhan Karabey Doğru tarafından ‘Minik Tarzan’ belgesi takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.