Dolar 32,2769
Euro 34,7012
Altın 2.412,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Milli Yol’dan Eşitti‘ye ziyaret

Milli Yol’dan Eşitti‘ye ziyaret
2

Beyaz Baston Görme Engelliler haftası kapsamında Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti‘ye Milli Yol Partisi’nden üst düzey ziyaret geldi.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – Milli Yol Partisi Genel başkanı Remzi Çayır ve Genel Başkan Yardımcısı Osman Kozan Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ile bir araya geldi. Beyaz baston görme engelliler haftası ile ilgili konuşan Milli Yol Partisi Genel başkanı Remzi Çayır, “Biz yeni kurulan bir partiyiz, partimizde toplumun tüm kesimlerine yer vermeye çalışıyoruz. Özellikle engelli kardeşlerimizin bizim için önemi çok büyük. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu da engelli vatandaşlarımız ile ilgili konularda hassas davranırdı. Biz engelli vatandaşlarımızı onun bize bir emaneti olarak görüyoruz. Seçime girmeye hak kazandıklarını belirten Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Millet Vekilliği aday listelerinde de engelli vatandaşlara önemli bir kontenjan ayıracağız” diye konuştu.

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Rahmetli Muhsin Başkan ile çocukluğumda tanışmıştım, bu ziyaretiniz bana onu hatırlattı. Engelli vatandaşlar olarak ona minnet duygularımız var. Verdiği önerge ile meclisteki özürlü ibaresinin engelli ibaresi olarak değişmesini sağlamıştı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.