Dolar 32,5434
Euro 34,9349
Altın 2.426,74
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Milli İrade Platformu 28 Şubat’ı protesto etti

MİLLİ İRADE PLATFORMU ÜYELERİ TARAFINDAN 28 ŞUBAT POSTMODERN DARBE’NİN 25. YILI DOLAYISIYLA BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI. PLATFORM ADINA AÇIKLAMA YAPAN ŞUAYİP ÇİĞDEM: “ÜLKEMİZDE 27 MAYIS, 12 EYLÜL, 28 ŞUBAT, 15 TEMMUZ GİBİ İNSAN HAKLARININ, ADALETİN, DEMOKRASİNİN ÖZGÜRLÜĞÜN HİÇE SAYILDIĞI GÜNLERİN BİR DAHA YAŞANMAMASINI TEMENNİ EDİYOR, HER TÜRLÜ DARBENİN KARŞISINDA OLDUĞUMUZU TEKRAR TEKRAR HAYKIRIYORUZ” DEDİ.

Milli İrade Platformu 28 Şubat’ı protesto etti
2

Milli İrade Platformu üyeleri tarafından 28 Şubat Postmodern Darbe’nin 25. yılı dolayısıyla basın açıklaması yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

25 Şubat Postmodern Darbesi’nin 25. yıldönümünde, Afyonkarahisar Milli İrade Platformu üyeleri basın açıklaması yaptı. Taş Medrese’de gerçekleştirilen basın açıklamasına yoğun katılım oldu. Milli İrade Platformu Adına Önder İmam Hatipler Dernek Başkanı Şuayip Çiğdem yaptığı açıklamada, Milli İrade Platformu olarak, 28 Şubat darbesini unutmadıklarını ve genç nesillere de unutturmayacaklarını belitti. Çiğdem konuşmasına şöyle devam etti:

“28 Şubat 1997 tarihinde bir kısım medya, asker, işadamı, STK, yargı mensubu ve siyasilerce güya demokrasiye balans ayarı veriyoruz’ diye demokrasiye gem vurulmuştur. 25 yılı geride bırakan ve ‘post-modern’ darbe olarak adlandırılan 28 Şubat süreci hakka tapan milletimizin İstiklal Marşı’nda dile getirilen inanç değerlerine, insan haklarına, demokrasiye ve özgürlüğe karşı “dâhilî ve haricî bedhahlar” tarafından açılan “Topyekün Savaş”tır. Ankara sokaklarında yürütülen tanklar, baskılar, zulümler, banka hortumlamaları, faili meçhul cinayetler, sahtekârca oynanan tiyatrolar, ve ekonomimize verdiği yaklaşık 400 milyar dolarlık zararla hatırlıyoruz 28 Şubat’ı. Aradan 25 yıl geçmesine rağmen darbecilerin bu isteklerinden hala vazgeçmediklerini biliyor ve her türlü darbenin karşısında olduğumuzu deklare ediyoruz. Milli İrade Platformu olarak, 28 Şubat darbesini unutmadık ve genç nesillere de unutturmayacağız.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.