Dolar 32,2985
Euro 34,7597
Altın 2.410,10
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Pazaryeri̇nde Düşman İşgali̇nden Kurtuluşunun 100Üncü Yıl Etki̇nli̇ği̇

PAZARYERİ’NDE DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 100’ÜNCÜ YIL ETKİNLİĞİ HEYECANI

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı etkinliği ilk olarak çelenk töreni ile gerçekleşti.

Kurumsal Web Tasarım

Pazaryeri Kaymakamlığı ile Pazaryeri Belediyesi’nin birlikte düzenlediği çelenk töreni, il protokolünün yanı sıra sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Esnaflar Odası Başkanı İbrahim Karakaş’ın önderliğinde Pazaryeri esnafının konvoyu ile başlayan programda geleneksel kurtuluş mizanseni Avcılar atıcılar derneğinin destekleri ile yapıldıktan sonra Yenişehir Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterileri, ardından Bozüyük Osmanlı Mehteranın gösterisi ardından yemek ikramıyla tamamlandı.

“Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 100’üncü yılı kutlu olsun”

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Başkan Tekin, “Tüm katılımcılara emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Geçmişi geleceğe taşıyan böyle zafer günlerinde pazaryeri halkı olarak büyük ilgi gösteren bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime ve misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 100’üncü yılı kutlu olsun” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.