Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Milletvekili Yavuz Ergun; “Yıllardır bekleyen projeleri bir bir yapıyoruz”

Milletvekili Yavuz Ergun; “Yıllardır bekleyen projeleri bir bir yapıyoruz”
2

TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Niğde Milletvekili Yavuz Ergun’dan Niğde’nin ticaret
hacmini artıracak projenin müjdesi geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)– Niğde’ye yıllardır sözü verilen, birçok proje gibi yıllardır bekleyen bir projeyi daha gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Ergun, Andaval Yük Merkezi Projesinin 31 Mart 2022
yılında yapım ihalesini çıkılacağını ve en kısa zamanda yapımına başlanacağını ifade etti. Milletvekili Ergun yatırımla ilgili yaptığı açıklamada: “Başta madencilik alanında faaliyet gösteren firmalar olmak üzere demiryolları yoluyla taşıma yapan işletmeler için önemli bir merkez olan Andaval Yükleme Merkezimizin yapımına başlıyoruz.

Niğde merkezde bulunan tren garında gerçekleşen yükleme ve taşıma işlemlerini şehir dışına Andaval Yükleme merkezine alacağız. Bu sayede şu anda eksik kapasite ile gerçekleştirilen yükleme tam kapasiteye çıkacak ve hem de şehir içinde kirlilik ve zarar ortadan kalkacak. Antrepolar, ambalajlama tesisleri, depolama sahalarının yer alacağı yeni merkezle yükleme kapasitesi de alınan verim de artacaktır. Kalsit işletmecileri ve taşıma yapmak isteyen firmalar için önemli faydalar sağlayacak bu projeyle Niğde’de ticaret hacminin artması da doğrudan sağlanacaktır.

Uzun zamandır takip ettiğimiz projemizde bizlere desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Niğde’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.